DECLARACIONS A 'VANITY FAIR'

Demi Moore afirma que és molt probable que tingui un fill amb Ashton Kutcher

L'actriu, de 44 anys, és mare de tres noies adolescents fruit del matrimoni amb Bruce Wilis

1
Es llegeix en minuts
EFE / LOS ANGELES

Els 16 anys de diferència entre Demi Moore i el seu actual marit, el també actor Ashton Kutcher, no són motiu per descartar una possible nova maternitat de l'actriu, segons confessa a l'últim número de la revistaVanity Fair.

"¿Quina és la diferència entre tenir-ne tres, quatre o cinc?", es pregunta la protagonista d'Una proposición indecente, mare de tres filles de l'anterior matrimoni amb Bruce Willis. Moore diu al número de febrer de la revistaVanity Fair, que es posarà a la venda dimarts que ve, que la idea d'augmentar la família amb Kutcher és "molt probable".

Tres filles adolescents

Kutcher, de 28 anys, i Moore, de 44, es van conèixer el 2003 i es van casar dos anys després. Encara que la seva relació va ser seguida amb atenció i sarcasme a la premsa del cor, donada la diferència d'edat de la parella, fins ara tots dos han demostrat uns llaços més sòlids que els de molts altres matrimonis en aquesta indústria.

Notícies relacionades

La mateixa Moore es fa ressò d'aquests dubtes quan reconeix que si algú li hagués dit que això passaria a la seva vida, no se l'hauria cregut. "Ens va agafar a tots dos per sorpresa", afirma l'actriu principal d'AcosoiGhost.

Moore va estar casada 11 anys, fins al 2000, amb el també actor Bruce Willis, amb qui va tenir tres filles que ara tenen 18, 15 i 13 anys. Mentre l'actriu descriu Kutcher com el millor que li ha passat a la vida, les seves filles l'anomenen "MOD", sigla en anglès de l'apel·latiu afectuós "el meu altre pare" ("My Other Dad").