2022-2023

‘Tornada al col·le’ a Gavà: Més de 6.000 alumnes a infantil i primària i més de 2.000 a l’ESO tornen a les aules

Hi haurà un dia més de lliure disposició a les escoles i les vacances de Nadal seran més llargues –del 22 de desembre al 8 de gener del 2023–.

‘Tornada al col·le’ a Gavà: Més de 6.000 alumnes a infantil i primària i més de 2.000 a l’ESO tornen a les aules

bruguersdigital

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dilluns, 5 de setembre, més de 6.000 nens i nenes d’infantil i primària han tornat a omplir les aules de les escoles públiques i concertades de Gavà (Baix Lobregat). Aproximadament 400 nens i nenes han començat la seva etapa escolar a P-3 en els 20 grups que hi ha al municipi, deu a l’escola pública i deu més a l’escola concertada.

Dos dies més tard, el 7 de setembre, més 2.300 alumnes d’Educació Secundària Obligatòria han començat les classes. Aproximadament són 2.369 alumnes que es reparteixen entre els centres públics i concertats del municipi, unes dades bastant semblants als del curs anterior.

Entre els centres públics, l’Institut el Calamot és el que ha acollit més estudiants (431), i, en centres privats, el col·legi Santo Angel (355). Aquest dimecres també han començat els alumnes de Batxillerat i dels mòduls de formació professional.

Horaris a primària i infantil

En aquest curs 2022-2023 hi haurà un dia més de lliure disposició a les escoles i les vacances de Nadal seran més llargues –del 22 de desembre al 8 de gener del 2023-.

A infantil i primària, l’horari lectiu és de 9 a 13 h amb servei de menjador per a tots els nens i activitats d’oci educatiu sense cost extra per a les famílies, perquè els alumnes puguin quedar-se a l’escola fins a les 16.30 h. Les escoles concertades faran una hora més de classe, de 15 a 16 h, i fins a les 17 h hi haurà temps lliure per als nens.

Nivell de P2 gratuït

Aquest nou curs també presenta novetats en l’etapa d’educació infantil 0-3, ja que és gratuïta per a totes les famílies gavanenques i catalanes. Així es va anunciar aquesta nova mesura l’abril d’aquest any, quan anteriorment el cost que s’havia d’assumir era de 1.600 euros.

Notícies relacionades

El municipi del Baix Llobregat en aquest cas compta amb 11 escoles bressol, tot i que només dues són públiques a càrrec de la Generalitat, mentre que les 9 restants són centres privats.

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Nou curs