Fins a l’11 de setembre

Gavà estrena la primera platja per a gossos del delta del Llobregat i la segona de les platges metropolitanes

L’espai habilitat compta amb mil metres quadrats i està situat a la platja de les Marines, a l’altura del carrer Tamarit

Gavà estrena la primera platja per a gossos del delta del Llobregat i la segona de les platges metropolitanes

ayuntamiento de Gavà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gavà (Baix Llobregat) ha estrenat aquest matí la primera platja per a gossos de la zona del delta del Llobregat i la segona de les platges metropolitanes, després de la platja de Llevant a Barcelona.

L’espai habilitat, que ha suposat una inversió de més de 50.000 euros, està situada a la platja de les Marines, a l’altura del carrer Tamarit, i estarà oberta a la ciutadania tots els dies de la setmana fins a l’11 de setembre, de 10 a 20 hores.

D’aquesta manera ho ha anunciat l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, que ha afirmat que el nou espai dotarà «d’un servei que teníem moltes ganes d’oferir; una zona d’estada i esbarjo per a persones propietàries de gossos, cosa que dona resposta a una àmplia demanda per part d’aquestes i d’acord amb la declaració de Gavà com a ciutat ‘pet friendly’».

Mil metres quadrats de platja

L’espai habilitat compta amb uns mil metres quadrats de platja, té una longitud de prop de 50 metres i un ample de 22 metres, amb una capacitat per a 100 persones i 75 gossos.

L’espai deixa un pas lliure d’uns quatre metres pel costat de les dunes per al pas de vehicles d’emergència i un pas lliure de sis metres pel costat de la zona d’aigua per al pas de tots els usuaris i manteniment de les platges. La zona també compta amb serveis de dutxa i de fonts per a ús exclusius dels gossos.

L’alcaldessa ha afegit que «hi haurà control d’accés, aforament i comprovarem que els gossos estan censats, un requisit indispensable. Esperem que es disfruti molt, que s’aprofiti i, sobretot, que l’any vinent puguem fer més i millor».

Normes d’ús

Per poder accedir-hi, és indispensable que el gos estigui inscrit al Cens Municipal d’Animals de Companyia i ha de portar la xapa censal a la corretja. D’altra banda, la persona propietària o acompanyant ha de ser major d’edat i ha de responsabilitzar-se de l’animal en tot moment.

Notícies relacionades

Quant als gossos potencialment perillosos, hauran d’anar sempre lligats amb una corretja que no sigui extensible i inferior a dos metres i haurà de portar sempre el morrió.

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Gavà