Aquest dimarts

Gavà acull l’acte comarcal de reconeixement als valors Juga Verd Play

El Juga Verd Play d’aquest curs ha comptat amb la participació de 30 municipis, 4.000 infants repartits en 300 equips i més de 200 partits setmanals

Gavà acull l’acte comarcal de reconeixement als valors Juga Verd Play

Bruguersdigital

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Espai Maragall de Gavà (Baix Llobregat) va acollir aquest dimarts, 21 de juny, el VII Acte de reconeixement als valors Juga Verd Play, que es tradueix en l’entrega de guardons a equips d’entitats i escoles, esportistes i tutors, tècnics i públic pel seu comportament exemplar durant la competició dels Jocs Escolars del curs 2021-22.

L’acte va estar organitzat pel Consell Esportiu del Baix Llobregat i es va fer en dues sessions amb l’objectiu de donar espai a tots els guardonats i acompanyants: 22 equips, 52 esportistes d’esports individuals i 14 reconeixements especials. La primera sessió va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, que va felicitar tots els guardonats.

Les dues sessions van comptar amb dues breus actuacions d’Improshow, que buscaven la interacció dels actors amb el públic per generar relats divertits amb paraules proposades pels assistents.

Juga Verd Play

Notícies relacionades

El Juga Verd Play d’aquest curs ha comptat amb la participació de 30 municipis, 4.000 infants repartits en 300 equips i més de 200 partits setmanals. Es presenta com un model de competició dels Jocs Escolars del Consell Esportiu del Baix Llobregat, que suggereix un canvi de paradigma on la finalitat és educar en valors a través de l’esport.

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Gavà