Amèrica del Nord

El fabricant d’impressores de Gavà BCN3D obre un centre logístic a Nova Jersey

Pretén oferir millors serveis amb una resposta més ràpida a les necessitats dels seus clients

El fabricant d’impressores de Gavà BCN3D obre un centre logístic a Nova Jersey

Activos

1
Es llegeix en minuts
EFE

BCN3D, fabricant de solucions d’impressió 3D, ha anunciat avui la seva expansió als Estats Units amb un nou centre logístic a Nova Jersey, el primer d’aquest tipus fora de la seva seu a Gavà (Baix Llobregat), i la contractació de Kevin Billett com a nou director de vendes de canal.

Tal com ha informat la companyia, el nou centre s’emmarca en l’estratègia d’expansió per l’Amèrica del Nord, on ha crescut en els últims anys, i pretén oferir millors serveis amb una resposta més ràpida a les necessitats dels seus clients.

També proporcionarà a BCN3D més agilitat per a les entregues de comandes a Amèrica del Nord, ja que s’eliminen els trànsits de productes i es dona servei des de terra nord-americà, per la qual cosa podran entregar més enviaments a més clients.

L’establiment d’aquest centre reforçarà els llaços amb els actuals socis de BCN3D –Matterhackers, Dynamism, Shop3D i 3D Platform– i satisfarà les necessitats plantejades per sectors com el de l’automoció, l’enginyeria i la fabricació.

«Grans oportunitats»

El director de vendes de canal, Kevin Billett, i l’equip que l’acompanya, s’encarregaran de reforçar les relacions amb els distribuïdors nord-americans i de dirigir l’expansió de BCN3D a la regió.

El nou centre se suma, a més, a altres decisions estratègiques de l’empresa catalana, com la compra d’AstroPrint, el llançament del seu nou ‘software’ Cloud i la presentació del seu nou Metall Pack.

Notícies relacionades

«El nou centre a Nova Jersey oferirà grans oportunitats de negoci allà a partir del 2022, millorarà la nostra relació amb els clients i representarà el compromís de BCN3D amb la sostenibilitat mediambiental, ja que consolidem els enviaments més grans per a més clients amb un centre logístic més pròxim a ells a l’Amèrica del Nord», ha remarcat el conseller delegat de BCN3D, Xavier Martínez Faneca.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Gavà