Art

Torna al desembre el Mercat d’Art Jove de Gavà

La trobada pretén ser un espai de promoció per a les creacions artístiques pròpies dels joves de la ciutat

Torna al desembre el Mercat d’Art Jove de Gavà

El Bruguers Digital

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Mercat d’Art Jove de Gavà (Baix Llobregat) torna a celebrar-se els dies 11 i 12 de desembre en el marc del Mercat de Sant Nicasi del municipi.

La trobada pretén ser un espai de promoció per a les creacions artístiques pròpies dels joves de la ciutat. El mercat ja es va fer durant la Festa Major d’estiu, on van participar uns 20 artistes que van exposar les seves obres.

Hi pot participar qualsevol persona d’entre 16 i 35 anys, tant a títol individual com col·lectivament, preferentment de Gavà o del Departament de Joventut i Drets Humans del municipi.

Les obres han de ser de creació pròpia i originals, en qualsevol disciplina d’arts plàstiques, visuals i altres obres que es puguin acompanyar de format físic, com a dibuix, il·lustració o fotografia.

Notícies relacionades

Els artistes i/o col·lectius de disciplines escèniques també es poden inscriure amb per portar a terme una actuació a la franja horària de 17 h a 20 h de diumenge.

La inscripció és gratuïta, a través d’un formulari, i la data límit és l’1 de desembre. Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Gavà