Reciclatge

Gavà celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb un nou Flea Market

Es vendrà gènere de segona mà i productes realitzats mitjançant materials reciclats

Gavà celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb un nou Flea Market
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gavà (Baix Llobregat) s’afegeix un any més a la Setmana de la Prevenció de Residus (EWWR) sota el lema ‘Suma’t a un món amb menys residus’.

La campanya, que se celebra del 20 al 28 de novembre, anima tots els europeus a portar a terme accions sobre la gestió sostenible dels recursos i els residus. Les diferents autoritats públiques, en aquest cas l’Ajuntament de Gavà, portaran a terme diferents activitats de sensibilització sobre la reducció dels rebutjos.

Segons l’European Week for Waste Reduction, les accions portades a terme durant la setmana de la celebració se centren en les 3R: Reducció, Reutilització i Reciclatge. Es vol reduir el consum, reutilitzar els productes i materials i reciclar els residus.

Flea Market Gavà

En el marc de l’EWWR2021 s’organitzarà una nova edició del Flea Market Gavà, un mercat ambulant que s’organitza a través de la plataforma Flea Market, coneguda pels seus famosos mercats ambulants a Barcelona.

Tindrà lloc el pròxim dissabte 27 de novembre a la zona de la Rambla de Maria Casas i la Plaça J. M Batista i Roca, on es vendrà gènere de segona mà i productes realitzats mitjançant materials reciclats.

Podran vendre les persones que hagin reservat les parades a través de Flea Market, ja que les places s’han acabat.

Notícies relacionades

L’anterior Flea Market Gavà es va celebrar el juliol passat, en què van participar més de 120 paradistes, 700 kits de reciclatge van ser distribuïts i uns 4.800 kg de residus van ser estalviats.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Gavà