Servei d’ocupació

El departament d’Empresa i Ocupació de Gavà renova la certificació del seu sistema de qualitat

Aquest aval s’evalua anualment mitjançant auditories de control dels serveis prestats

El departament d’Empresa i Ocupació de Gavà renova la certificació del seu sistema de qualitat

Ayuntamiento de Gavà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El departament d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat) acaba de renovar la certificació del seu sistema de qualitat segons la norma UNE-EN ISO 9001:2015. Aquesta certificació rau en l’establiment d’una política i objectius de qualitat, així com en la bona organització, procediments, processos, recursos i mitjans que disposa aquest departament.

El sistema de qualitat s’evidencia madur i amb un alt grau d’eficàcia. A més, denota la implicació de la direcció i el seu personal en la consecució d’objectius, en un ambient de treball òptim i amb un bon domini de les eines focalitzant en tot moment la satisfacció de la ciutadania.

Repte en pandèmia

En paraules del primer tinent d’alcaldia i responsable de l’Àmbit d’Estratègia Econòmica i Promoció de la ciutat, Jordi Tort «el departament d’Empresa i Ocupació va ser clau a l’hora d’oferir recursos, formació, informació i assessorament a les persones emprenedores, empresàries i en situació de desocupació durant la pandèmia. Mostra d’això va ser la creació de la plataforma Gavà impulsa, que naixia arran de la Covid i que centralitzava totes aquestes accions».

Avaluació excel·lent

Notícies relacionades

La norma ISO regula el funcionament del departament i determina els requisits necessaris que ha de tenir un sistema de gestió de la qualitat que s’implanta en una organització concreta. A més, disposa de la certificació ISO des de l’any 2003 i acaba d’obtenir una avaluació excel·lent respecte a la satisfacció dels usuaris i les usuàries, i ha aconseguit una puntuació de 96,25 sobre 100 el primer semestre del 2021.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments