Festa major

Gavà presenta el programa de les Festes de Sant Pere

El municipi celebra aquestes festes del 25 al 29 de juny amb música, dansa, teatre, pintura, activitats per a persones grans i joves

Gavà presenta el programa de les Festes de Sant Pere

Ayuntamiento de Gavà

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gavà (Baix Llobregat) celebrarà les seves Festes de Sant Pere del 25 al 29 de juny. La programació, elaborada amb la participació i implicació de les entitats locals, oferirà activitats per a tots els gustos i edats. Així es podrà escollir entre propostes musicals, artístiques, lúdiques, de cultura popular i tradicional a més d’activitats familiars i infantils, per als joves i per a la gent gran. L’alcaldessa, Raquel Sánchez, juntament amb la tinenta d’alcalde de l’Àmbit d’Acció Social, Ciutat Educadora i Cultura, Ester Zamorano han presentat les Festes d’aquest any que recobren, en certa manera, les activitats tradicionals que sempre han estat presents en aquesta celebració.

Sánchez ha mostrat la seva satisfacció per poder celebrar aquestes festes de manera presencial després que l’any passat fossin virtuals a causa de la pandèmia i ha afirmat que «seran unes festes segures, però on caldrà continuar complint les mesures establertes en cada moment». L’alcaldessa també ha volgut agrair la implicació de les entitats que han fet un esforç per adaptar-se a la situació i poder participar de manera activa a les festes.

Per part seva, Ester Zamorano ha explicat que «tindrem unes festes amb molta activitat. 45 activitats repartides per diferents punts i equipaments de la ciutat. Espais que estaran delimitats i on caldrà reserva prèvia». Zamorano ha fet un repàs de la programació destacant la seva varietat.

Música

La música serà molt present amb els concerts de Lucrecia amb l’espectacle «De mil maneras», Nerea que presentarà el seu nou EP «Doble o nata» o Bombay amb el seu disc «Solo si es contigo».

Altres propostes musicals seran la Nit de Tributs amb un concert homenatge a Pau Donés i Jarabe de Palo amb la participació d’alguns músics locals que s’uneixen per fer un sentit homenatge al músic català, i Sultans of Swing que de la mà del músic local Miquel Talavera ens portarà els millors hits de Dire Strait. També el Phonofestival amb l’artista catalana Suu i el seu disc «Ventura», i Cesk Freixes que ens portarà el seu treball més representatiu «Memòria». També a l’apartat musical les festes comptaran amb la participació de diferents grups locals com Cash Caravan amb versions de pop-rock nacional i internacional o Soulmates que ens presentaran una proposta especial.

Cultura popular

Notícies relacionades

Altres activitats que contempla el programa de Festa Major estan relacionades amb la cultura popular, el ball de rams, les havaneres, sardanes, cine, actuacions de les cases regionals, activitats esportives, propostes per a la gent gran, dansa i pintura. El programa es completa amb visites guiades a la Unió de Cooperadors i al Mercat de Pagès.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Festes