'AQUEST NADAL, MÉS QUE MAI, COMERÇ DE GAVÀ'

Gavà impulsa una campanya nadalenca per reactivar el comerç local

La il·luminació dels carrers s'amplia amb 866 motius lluminosos i un cost total de 92.000 euros

La iniciativa comercial pretén posar en relleu els principals valors del comerç de Gavà

zentauroepp56051478 soc gava201201132500

zentauroepp56051478 soc gava201201132500

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà, després de l’encesa de llums nadalencs divendres passat, ha presentat la campanya per reactivar el comerç i la restauració local durant les festes. Sota el lema ‘Aquest Nadal, més que mai, comerç de Gavà’, la iniciativa reivindica els principals valors del comerç de Gavà.

L’atenció personal i especialitzada, segons el consistori, són elements «vertebradors i cohesionadors» de la ciutat, que genera ocupació i aporta riquesa a l’economia local. També se sumaran més il·luminació i guarniments als carrers, així com dues hores d’estacionament gratuït als aparcaments municipals de les places Jaume Balmes i Batista i Roca.

La plataforma Més que Mai Comerç de Gavà incorpora nous serveis, com el Mercat de Nadal i Reis, que, a partir del dimecres 2 de desembre, oferirà de forma virtual les millores opcions de compra per a Nadal.

Cavalcada virtual

Els Reis d’Orient de Gavà arribaran a la ciutat el dia 5 de gener i l’alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, els farà entrega de les claus. Aquest acte es podrà seguir de forma virtual a través del canal de Youtube de l’ajuntament.

En canvi, la cavalcada de Reis es realitzarà per diferents carrers de la ciutat amb cotxe, perquè tots els nens es puguin acostar a saludar-los i donar-los la benvinguda.

7 arbres de Nadal

Per al consistori la il·luminació nadalenca «afavorirà la recuperació del teixit comercial», tot i que perquè la «màgia de les festes» arribi a més punts de la ciutat s’han instal·lat 7 arbres de Nadal en diferents punts. En concret, l’arbre de la Torre Lluc mesura 18 metres d’alçària.

Notícies relacionades

També s’ha ampliat la il·luminació a diferents carrers de la ciutat, amb 866 motius lluminosos. D’aquestes, 785 són de lloguer i 81 de propietat municipal. Les figures, segons explica l’administració local, són de baix consum, amb llums LED i fil lluminós, i amb un cost total de 92.000 euros.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA