DIJOUS PASSAT 27 D'AGOST

Els Mossos i la policia local de Gavà i Viladecans consoliden els controls per prevenir robatoris en domicilis

El nou dispositiu va situar diferents patrulles en punts clau d'accés als municipis, sobretot en urbanitzacions afectades

Els Mossos van sobrevolar el Baix Llobregat amb un helicòpter amb càmeres tèrmiques d'alta resolució per controlar la situació des de l'aire

zentauroepp54717227 soc gav200831122221

zentauroepp54717227 soc gav200831122221

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra i les policies locals de Gavà i Viladecans van fer dijous passat 27 d’agost un dispositiu conjunt de prevenció de robatoris amb força en domicilis del Baix Llobregat, i van consolidar així els controls al llarg de l’estiu.

Durant l’operació, es van establir controls policials en diferents punts claus d’accés a les diferents poblacions i urbanitzacions afectades per aquest tipus de delictes. A Gavà, per exemple, es va situar en la confluència entre l’avinguda del Mar i l’avinguda d’Europa.

El dispositiu va comptar amb un equip aeri, en un helicòpter, per reforçar la presència i dotat amb una càmera d’alta resolució.

Quatre denúncies per drogues i vuit a conductors

L’operació va culminar amb quatre denúncies per tinença d’estupefaents i vuit denúncies a conductors: un per donar positiu en el control d’alcoholèmia, cinc per tenir l’ITV caducada i dos per no tenir assegurança de cotxe.

Notícies relacionades

Des de l’inici del juliol, i amb l’objectiu d’evitar robatoris en domicilis particulars, la policia està fent aquest tipus d’actuacions preventives.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.

Temes:

Ajuntaments