10 d’abr 2020

Anar al contingut

ACTIVITAT FAMILIAR

La Unió Muntanyenca Eramprunyà organitza una bicicletada fins a la platja de Gavà

L'activitat, adequada per al públic familiar, es realitzarà amb l'acompanyament de la Policia Municipal per garantir la seguretat de la marxa

El Periódico

La Unió Muntanyenca Eramprunyà organitza una bicicletada fins a la platja de Gavà

JOAN PUIG

Com porta fent des de fa més de 30 anys, la Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME) de Gavà organitza el pròxim diumenge 1 de març una bicicletada a la platja. «Aquest és un esdeveniment de l’UME totalment gratuït per a tots els que vulguin venir a disfrutar d’un matí en bici», expliquen des de l’UME.

Des de l’entitat excursionista assenyalen que l’esdeveniment és adequat per a famílies amb nens petits, ja que «el trajecte és curt», uns set quilòmetres d’anada i set més de tornada. «Anirem tranquil·lament, passejant i disfrutant de la bici, protegits en tot moment pels motoristes de la Policia Municipal de Gavà», destaquen des de l’UME.

L’activitat començarà les 9.00 hores. El punt de trobada i de sortida serà la seu de la Unió Muntanyenca Eramprunyà, al carrer Salvador Lluch número 6 de Gavà.

El sorteig i l’esmorzar

Una vegada a la platja, «disfrutarem junts d’un bon esmorzar a base d’entrepans de tot tipus, begudes, cafès...», expliquen. Després de l’esmorzar i abans de la tornada, es durà a terme el tradicional sorteig de productes relacionats amb la bicicleta.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA