On Catalunya

ACTIVITAT FAMILIAR

La Unió Muntanyenca Eramprunyà organitza una bicicletada fins a la platja de Gavà

L'activitat, adequada per al públic familiar, es realitzarà amb l'acompanyament de la Policia Municipal per garantir la seguretat de la marxa

zentauroepp42610409 gava    baix llobregat   21 03 2018    barcelona      estado181226212710

zentauroepp42610409 gava baix llobregat 21 03 2018 barcelona estado181226212710 / JOAN PUIG

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Com porta fent des de fa més de 30 anys, la Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME) de Gavà organitza el pròxim diumenge 1 de març una bicicletada a la platja. «Aquest és un esdeveniment de l’UME totalment gratuït per a tots els que vulguin venir a disfrutar d’un matí en bici», expliquen des de l’UME.

Des de l’entitat excursionista assenyalen que l’esdeveniment és adequat per a famílies amb nens petits, ja que «el trajecte és curt», uns set quilòmetres d’anada i set més de tornada. «Anirem tranquil·lament, passejant i disfrutant de la bici, protegits en tot moment pels motoristes de la Policia Municipal de Gavà», destaquen des de l’UME.

L’activitat començarà les 9.00 hores. El punt de trobada i de sortida serà la seu de la Unió Muntanyenca Eramprunyà, al carrer Salvador Lluch número 6 de Gavà.

El sorteig i l’esmorzar

Notícies relacionades

Una vegada a la platja, «disfrutarem junts d’un bon esmorzar a base d’entrepans de tot tipus, begudes, cafès...», expliquen. Després de l’esmorzar i abans de la tornada, es durà a terme el tradicional sorteig de productes relacionats amb la bicicleta.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA