REPTE EMPRESARIAL

Gavà i Viladecans celebren una nova edició del concurs Talent a les Aules

Els 24 millors projectes empresarials passaran per un procés de mentoria amb empresaris locals per desenvolupar la idea

talent

talent

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gavà i Viladecans celebren una nova edició del Talent a les Aules, un concurs impulsat per ajuntaments dels dos municipis. Es tracta d’un projecte que pretén permetre als estudiants de secundària interessats desenvolupar un projecte empresarial i introduir-los en la cultura emprenedora.

A l’espera de la Gala de presentació, que se celebrarà el 29 de novembre a Atrium de Viladecans, el passat 11 de novembre es va donar inici a la fase de formació a les aules. Les sessions formatives compten amb eines perquè els participants puguin analitzar la idea de negoci que volen presentar a concurs.

Durant dues setmanes i mitja, més de 1.700 joves de 17 centres de Gavà i Viladecans passaran per aquestes sessions de formació. A partir d’aquí, tindran fins al 15 de gener per desenvolupar la seva idea i presentar-la al concurs d’aquest any.

Mentoria amb empresaris locals

Els alumnes que es decideixin a participar en aquesta edició del Talent a les Aules hauran de formar equips de dos membres i presentar una idea inicial de negoci innovadora, creativa i viable. Els 24 millors projectes passaran per un procés de mentoria amb empresaris locals per desenvolupar la idea i realitzar el pla d’empresa.

Alguns d’aquests mentors són directius i representants de les empreses Lipotrue, Roca Sanitaris, Lunallar, Mesoestetic, Barnasud, AirVal, Lipotec, Kawai, Yaskawa i Gené Karting, entre d’altres.

Un viatge a Silicon Valley com a premi

Finalment, es designaran 12 finalistes (sis de cada ciutat) que competiran per guanyar el premi final: un viatge a Silicon Valley amb un programa de visites a les empreses més representatives de sectors innovadors com Google, la NASA, Facebook i la Universitat de Standfoord.

Notícies relacionades

També s’entregarà un segon premi a uns altres dos projectes, que consistirà en un ‘tour’ emprenedor per Brussel·les per visitar el Parlament Europeu. Finalment, es concedirà un tercer premi a tres projectes, que serà un dia de visites als principals punts de l’ecosistema empresarial i del món emprenedor de Barcelona.

Més notícies de Viladecans i Gavà  en les edicions locals d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA