RECOLZAMENT A LES PERSONES AFECTADES

Minut de silenci a Gavà per les víctimes de les inundacions a Catalunya

Treballadors de l'ajuntament s'han solidaritzat amb les persones afectades per les fortes pluges en representació de la ciutat

minut-de-silenci-inundacions

minut-de-silenci-inundacions

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ciutat de Gavà ha mostrat aquest dijous 24 d’octubre la seva solidaritat amb les víctimes i afectats per les inundacions d’aquesta setmana. A les 11 del matí s’ha dut a terme a la plaça Jaume Balmes un minut de silenci en el qual han participat treballadors de l’ajuntament en representació de la ciutadania de Gavà.

La concentració ha sigut encapçalada per l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, juntament amb altres representants d’algunes de les formacions polítiques que integren el Ple Municipal.

Raquel Sánchez ha assegurat que, amb aquest minut de silenci, «mostrem la nostra solidaritat i el nostre recolzament a les famílies de les víctima». «També a totes les forces de seguretat ciutadana que han intervingut en els treballs de rescat», ha afegit Sánchez.

Podem, Junts i el PP també s’han expressat

El portaveu de Podem, Miguel Herrera, s’ha manifestat en la mateixa línia que l’alcaldessa i ha afirmat que «enviem tot el nostre recolzament i solidaritat a les famílies tant de la persona morta com dels desapareguts». Herrera també ha posat èmfasi en les conseqüències que està tenint el canvi climàtic.

Aquest mateix recordatori ha realitzat la portaveu del Partit Popular (PP), Mónica Parés, que també ha posat l’accent en les conseqüències del canvi climàtic. «Desgraciadament, el canvi climàtic ha tornat a afectar al nostre país, ara a Catalunya després del que vam patir fa uns mesos a Múrcia, Andalusia i la Comunitat Valenciana, ha expressat Parés, que també ha ofert el seu recolzament a les persones afectades.

Notícies relacionades

Per la seva part, el portaveu de Junts per Gavà, Isidre Casas, ha destacat la importància que, davant de «drames com aquest que hem patit en bona part del país, puguem avui des de la nostra posició fer aquest minut de silenci com a mostra de recolzament per a la gent que ha patit.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA