DUEL VEÍ

El CF Gavà afronta el primer partit de la temporada a casa amb un derbi contra la UD Viladecans

Els de Serrano busquen la segona victòria consecutiva, mentre que l'equip de Viladecans busca la primera de la temporada

jose-manuel-serrano

jose-manuel-serrano

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Estadi Municipal La Bòvila de Gavà acollirà aquest dissabte 14 de setembre el partit que enfrontarà el CF Gavà amb l’UD Viladecans. Per als de José Manuel Serrano, aquest serà el primer partit de la temporada a casa i buscaran la segona victòria consecutiva després de guanyar per 0 a 1 l’Atlètic Sant Just, jugant a domicili.

Per la seva banda, la UD Viladecans buscarà la primera victòria de la temporada, després d’empatar a 2 el cap de setmana passat a casa amb la UE Valls.

En declaracions a ElBruguersDigital, Serrano va destacar que el Viladecans fa anys que té el mateix entrenador. «Ja sabem com juguen, és un equip molt intens, però, sobretot, molt competitiu», va afegir.

Canvis a la plantilla

No obstant, la plantilla de la UD Viladecans presenta canvis substancials. En la jornada passada, l’equip es va estrenar amb un onze que comptava amb 7 debutants.

Notícies relacionades

Malgrat els canvis que presenta l’equip veí, l’entrenador del Gavà va insistir a ElBruguersDigital: «Per mi va ser [la UD Viladecans], l’any passat, l’equip que va competir millor en tots els sentitsno crec que hagi canviat tenint el mateix entrenador, i serà exactament igual».

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Gavà