BEQUES ESCOLARS

Les famílies de Gavà tenen fins al 15 d'octubre per sol·licitar ajuts escolars

Les persones interessades poden sol·licitar diferents de beques, com les per a l'adquisició de llibres de text o per a activitats extraescolars

31658494692 13b201da2a o

31658494692 13b201da2a o

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les famílies de Gavà interessades en sol·licitar una beca escolar tenen de termini fins al 15 d’octubre per fer-ho. «Les beques són una ajuda per cobrir les despeses bàsiques en matèria educativa, a dins i a fora de les aules», expliquen des de l’ajuntament.

«Els nens són els ciutadans del futur, mentre són també els actors passius de les dificultats de les famílies, bé sigui per raons econòmiques o d’altres. Per això és important que les polítiques dirigides a les famílies tinguin en compte en cadascun dels seus membres»,afegeixen.

Tipus d’ajuts disponibles

Les persones interessades poden sol·licitar quatre tipus de beques: per a l’adquisició de llibres de text, beques menjador per a nens de les dues llars d’infants públiques, beques per a sortides curriculars i beques per a activitats extraescolars.

D’altra banda, l’ajuntament també atorga altres ajuts que poden sol·licitar els centres escolars i les AMPA destinats «a la socialització i la reutilització de llibres i beques per a recolzament a les SIEI (Suport Intensiu per l’Escolarizació Inclusiva)», apunten des del consistori.

Notícies relacionades

A més, també hi ha la possibilitat de sol·licitar un complement de les beques menjador que atorga el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA