FINAL DE TEMPORADA

L'atletisme gavanenc acomiada la temporada amb el V 'Critèrium de Llançaments'

L'esdeveniment, organitzat pel Club Atletisme Gavà, se celebrarà el 20 de juliol a la Bòbila i posarà la cirereta a les activitats organitzades pel club

iii-criterium-de-llanaments-aciutat-de-gava

iii-criterium-de-llanaments-aciutat-de-gava

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 20 de juliol, l’estadi de la Bòbila de Gavà acollirà la celebració del V ‘Critèrium de Llançaments’ de la ciutat, l’últim campionat del curs organitzat pel Club Atletisme Gavà que, com cada any des de fa cinc, posarà el colofó a la temporada i a les activitats organitzades pel club.

La competició serveix per veure el desenvolupament dels millors atletes llançadors de pes, martell, disc i javelina de Catalunya, tot i que també hi acudeixen, de manera puntual, atletes d’altres punts d’Espanya.

A més, serà l’última oportunitat per veure els llançadors del club gavanenc, que tancaran la temporada malgrat que encara queda per disputar el Campionat absolut d’Espanya a finals d’agost, al qual fins i tot pot arribar algun atleta, i l’Europeu Màster de València, en què participa Emiliano Moro.

La jornada es desenvoluparà de 10 a 19 h i començarà amb el martell i el pes, per seguir amb la javelina i tancar amb les proves de disc, en un esdeveniment que la temporada passada va aconseguir reunir un centenar de llançadors.

Notícies relacionades

D’altra banda, aquest cap de setmana també s’ha tancat la temporada per als atletes sub-16 i sub-20 amb la disputa dels campionats d’Espanya, en què han participat set atletes del Club Atletisme Gavà.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Atletisme