DRETS HUMANS

Gavà estrena un documental per mostrar la diversitat cultural del municipi

La projecció de 'Migraciones. Testimonios de una Gavà diversa' s'emmarca en la celebració de la XIV Mostra de Drets Humans 'GavàMón', que finalitza aquesta setmana

aquest-dissabte-20-doctubre-es-presenta-el-documental- / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des de principis de mes, la ciutat de Gavà s’ha bolcat en la celebració i difusió de la XIV Mostra de Drets Humans ‘GavàMón’,una iniciativa que finalitza aquest cap de setmana i que ha portat al municipi més d’una quinzena de propostes, activitats i tallers dirigits a conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre els drets humans.

Aquest any, el tema central de la mostra ha sigut la xenofòbiaxenofòbia, les seves causes i els seus efectes. Per això i en aquesta línia, la ciutat acull aquest dissabte la presentació del documental ‘Migraciones. Testimonios de una Gavà diversa’,dedicat a mostrar la diversitat cultural de les persones que habiten en el municipi llobregatenc.

A través de la veu dels mateixos protagonistes, el públic podrà conèixer de prop la història de sis d’aquests migrants procedents de diferents parts del món, que explicaran com ha sigut la seva experiència i com s’han sentit al començar de zero a Gavà.

Notícies relacionades

La presentació tindrà lloc dissabte 20 d’octubre a l’Espai Maragall i l’entrada serà gratuïta. Al curt el seguirà, a més, la projecció de la pel·lícula ‘En la sombra’, que juntament amb el documental posarà punt final a aquesta catorzena edició del GavàMón.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA