ANIVERSARI DE L'1-O

Denuncien una agressió a dos tècnics de so que muntaven un acte en record de l'1-O a Gavà

Les víctimes asseguren que van rebre cops de puny i puntades de peu per part d'un grup de cinc persones

erc-contra-atacs-feixistes-696x418

erc-contra-atacs-feixistes-696x418

1
Es llegeix en minuts
ACN

Dos tècnics de so que el30 de setembre estaven preparant un acte en record de l’1 d’octubre a Gavà han denunciat que van ser agredits per un grup de cinc persones.

Segons ha fet públic el grup municipal d’ERC i han confirmat fonts policials, els dos tècnics estaven començant el muntatge d’un acte organitzat per la Plataforma 1-O Gavà diumenge passat a primera hora de la tarda, quan un grup de persones que eren en un bar se’ls va acostar per agredir-los.

Els cinc suposats atacants van clavar als tècnics diversos cops de puny i puntades de peu mentre trencaven part de la decoració de l’acte previst per a aquella tarda, segons denuncien els dos homes que, posteriorment, van acudir a l’hospital per fer-se una exploració mèdica i van interposar una denúncia als Mossos.

La formació municipal d’Esquerra, partit adscrit a la Plataforma, ha lamentat els fets en un comunicat i ha assegurat que el grup agressor és “de l’òrbita d’un habitual grup de feixistes actiu al municipi”.

Els republicans condemnen la situació i apunten que “no és la primera vegada que a Gavà es pateixen situacions semblants”. En aquest sentit, apunten a un intent d’incendi provocat en un local de Gavà on es reuneixen els col·lectius de l’esquerra independentista, així com a altres situacions d’agressions i amenaces al municipi.

Notícies relacionades

El grup local d’ERC considera que els fets esdevinguts el 30 de setembre “evidencien que fa falta una intervenció decidida de l’ajuntament i dels cossos de seguretat per acabar amb aquesta impunitat” i reclama al govern de Raquel Sánchez que “condemni l’agressió de forma pública”.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA