XXIII CAMPIONAT DEL MÓN MÀSTER

Emiliano Moro, del Club Atletisme Gavà, representant espanyol en el Mundial d'Atletisme Màster

L'atleta gavanenc és un dels membres de la delegació espanyola en el certamen, que se celebra del 4 al 16 de setembre a Màlaga

atletismo

atletismo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Emiliano Moro, atleta i membre del Club Atletisme Gavà, és un dels representants espanyols que estan disputant el XXIII Campionat del Món d’Atletisme Màster, que se celebra del 4 al 16 de setembre a Màlaga.

Moro ha aconseguit ja bons resultats en la primera prova en què ha participat en el certamen, la de pes, en la qual ha aconseguit una marca de 10.66 m i ha quedat desè del món en la seva categoria, M70.  

El gavanenc és un dels 1.788 atletes que representen Espanya en el Mundial, en què participen més de 8.100 esportistes en representació de 101 països, alguns d’ells amb edats que superen els 100 anys.

Emiliano Moro ja havia participat en altres grans cites de l’atletisme màster. El mes de juliol passat, va aconseguir diverses medalles en el Campionat d’Espanya Màster disputat a Vitòria, i també va assistir al Campionat d’Europa en pista coberta de Madrid, on va quedar a les portes de la medalla.

Ara l’atleta torna a intentar repetir alguns dels seus èxits a la Costa del Sol, que es convertirà durant aquests 13 dies en la capital mundial de l’atletisme. És la segona vegada que Espanya acull la màxima competició de la categoria, després que es disputés a Sant Sebastià l’edició del 2005.

Notícies relacionades

La primera edició del certamen es va disputar a Toronto el 1975 i va comptar amb la participació de poc més de 1.400 atletes. Des d’aleshores, la competició ha anat creixent progressivament fins a convertir-se en una cita imprescindible i en un referent de l’esport.  

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA