MOBILITAT

La Generalitat reforça el servei de bus entre Gavà i Begues

A partir del pròxim curs escolar s'augmentarà la freqüència de pas i el nombre d'expedicions d'anada i tornada

902 img 8128

902 img 8128

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha anunciat que reforçarà l’oferta de transport públic en el servei de bus de la línia 902 que connecta Gavà amb Begues a partir del pròxim curs escolar.

Les millores inclouen un augment del nombre d’expedicions, que passarà de 17 a 26 expedicions d’anada i tornada els dies feiners durant tot l’any.

A més, es reduirà l’interval de pas a 25 minuts al matí i durant la resta del dia la freqüència de pas serà d’uns 40 minuts aproximadament. A la tarda es manté el recorregut actual per la zona esportiva, entre les 17.30 h i les 20.30 h.

Els dies lectius es passarà d’una a dues expedicions d’anada i tornada, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de mobilitat dels alumnes de l’escola Sant Lluis-Bosch de Begues.

Aquest servei, operat per l’empresa concessionària Mohn SL, va transportar l’any passat un total de 198.924 viatgers, amb un increment del 7,5% respecte al 2016.

Notícies relacionades

Un increment de passatgers que també ha quedat patent des de començaments d’any; només en el període del gener al juny ja s’ha augmentat en un 1,8% el nombre de viatgers respecte a l’any anterior.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA