Festa culinària

#{GastroGavà18} arriba a la seva cinquena edició amb {record} de participants

L'{Espárrago}, producte estrella de localitat, serà el protagonista de totes les tapes

gastrogava

gastrogava

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dins de l'espai gastronòmic de la 65ª Fira d’{Espàrrecs} de Gavà tindrà lloc aquest cap de setmana la cinquena edició de #{GastroGavà18}, una nova oportunitat per provar les creacions culinàries que es poden fer amb el producte estrella de la localitat, l'espàrrec. {Tras} l'èxit de l'edició 2017, {en que} es van superar les 13.000 tapes, el consistori espera anivellar aquesta xifra.

El centre de la fira serà la Plaça de Jaume Balmes, on {GastroGavà} oferirà degustacions de qualitat, realitzades amb Espàrrecs de Gavà, productes de la {Huerta} {gavanense} i del Parc Agrari del Baix Llobregat, elaborats per 18 restauradors de la ciutat, que superen els 13 de l'edició anterior.

Aquesta activitat, organitzada per l'Ajuntament, amb la col·laboració de l'Agrupació de {Restauradors} de Gavà, i la producció de l'Associació de {Gastronomia} i Turisme del Baix Llobregat ({AGT}),és una mostra de la vitalitat comercial, agrícola i sociocultural de localitat.

Tres novetats

Paral·lelament, i per acompanyar les tapes, també se celebrarà la segona edició de la mostra de vins, on les {bodegas} més importants de la ciutat oferiran {catas}. L'oferta cultural dins {GastroGavà} també es consolida, amb actuacions de música en petit format i la novetat d'un gran concert, el dissabte 28, per part de la Dalton {Bang}, un grup de versions.

La segona novetat és l'elecció de la millor tapa gastronòmica de {GastroGavà}. Un jurat format per Luisa Ramos (Bacus i Boca) i Gemma E. Santiago (Divins Sabors) escolliran divendres a la nit,la millor de les propostes que oferiran els restauradors de la cita gastronòmica. Finalment, {GastroGavà} també acollirà un {encuentro} organitzat per la revista Cuina.{cat} especialment per a aquest esdeveniment.

Notícies relacionades

I, finalment, en aquesta edició es realitzaran xou {cooking} a # 4mans que {AGT} i cerveses {San} Miguel o David Cartoixà (Ermita {Brugués}) & Joan Campanya ({Anhel}), Manel Armengol (Major {Trentasis}) & José A. {Vilchez} ({Tasta}’mm), Lluís Rovira (Escola Hoffman) & Susana Aragón ({CèNTRIC} {gastrobar}).

Més notícies de Gavà