Empresa i economia

Gavà posa en marxa un butlletí d'Actualitat Econòmica de la ciutat

La publicació digital, que s'envia quinzenalment per correu electrònic, descriu els fets més rellevants del món econòmic i empresarial local

gava-centre-suport-empresa

gava-centre-suport-empresa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Gavà ha posat en marxa un nou butlletí digital on s'informa la ciutadania sobre les notícies econòmiques i empresarials més destacades de la ciutat. El butlletí s'envia cada dues setmanes per correu electrònic a les persones usuàries del Centre de Suport a l'Empresa.

L'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha explicat que aquesta iniciativa "busca informar sobre els fets més destacats en l'àmbit econòmic i empresarial de Gavà, i enfortir així el teixit empresarial i les interrelacions comercials entre els actors clau de la ciutat".

Sánchez ha afegit que "la informació i la proximitat amb la ciutadania són elements fonamentals en l'acció de govern municipal, i aquest nou butlletí suposa també un pas endavant per enfortir la nostra relació amb la ciutadania, que es troba al centre de totes les nostres actuacions".

El butlletí, de periodicitat quinzenal, inclou unes quatre notícies que descriuen els fets més rellevants del món econòmic i empresarial de Gavà. El primer número va tenir una gran acceptació per part del públic, amb prop de 1.500 obertures d'usuaris.

Notícies més vistes

De les notícies publicades, la que més interès va despertar va ser la relacionada amb la nova "Llançadora d'ocupació"; un innovador programa d'orientació laboral que, fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament, la Fundació Santa María la Real i la Fundació Telefónica, i que es posarà en marxa al maig per ajudar vint persones en situació d'atur, preferiblement joves menors de 35 anys, a entrenar en una innovadora recerca de treball en equip, sota una cultura col·lectiva, proactiva i adaptada a les noves realitats laborals.

Notícies relacionades

La notícia sobre la Jornada sobre Economia Circular i Competitiva, celebrada el 21 de febrer a l'hotel AC Gavà Mar, i la que es feia ressò de l'inici de la fase de mentoring del projecte "Talent a les Aules", en què joves estudiants comparteixen experiències i projectes amb empresaris per desenvolupar-se personalment i professional, van ser altres de les més vistes.

Més notícies de Gavà 

Temes:

Empreses