Gavà se suma a la iniciativa mundial 'La hora del Planeta'

Dins d'aquesta iniciativa dissabte apagarà totalment l'Ésser del Mil·lenni i l'edifici central de l'Ajuntament.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / GAVÀ

Gavà serà una de les 224 ciutats de tot l'Estat Espanyol que apagarà la llum en equipaments i llocs del municipi dins de la iniciativa del Fons Mundial per a la Naturalesa (WWF) "L'hora del Planeta".

Els municipis adherits es comprometen a apagar les llums dels seus edificis més emblemàtics dissabte que ve, com a símbol de la lluita contra el canvi climàtic.

Catalunya és la comunitat que té més ciutats apuntades a aquesta iniciativa amb un total de 47, de les que només a Barcelona hi ha 28 municipis.

Entre ells està Gavà, que el dissabte apagarà completament l'Ésser del Mil·lenni i l'edifici central de l'Ajuntament entre les 20.30 h i les 21.30 h.

A més de ciutats, també s'apagaran edificis del Patrimoni Nacional com la Sagrada Família, l'Alhambra de Granada, el Generalife de Granada, El Palau Reial de Madrid, la Catedral de Palma o el Monasteri de San Lorenzo de l'Escorial.

La WWF recorda que hi ha múltiples alternatives a les ciutats per convertir-se en aliades pel clima, com l'impuls de mesures per millorar la mobilitat urbana, incorporar criteris d'eficiència energètica en la compra pública o canviar les bombetes dels ajuntaments per altres més eficients, entre altres mesures.

Notícies relacionades

 

 Més notícies de Gavà