El Gavà afronta el seu retorn a Segona B amb la complicada visita de l'Hèrcules

Els alacantins van quedar en tercera posició la campanya passada i van ser eliminats a l'última eliminatòria per pujar a Segona Divisió A

1
Es llegeix en minuts
S. R. / GAVÀ

Sis anys després, el Gavà torna a la categoria de bronze del futbol espanyol i ho fa rebent aquest dissabte a les 19h l'Hèrcules d'Alacant.

L'equip blaugrana participarà per novena vegada a la Segona Divisió B després que la passada temporada aconseguís l'ascens després d'eliminar al playoff el Marino de Luanco, l'Almagro i el Castelló.

En aquesta última eliminatòria, davant als ‘orelluts’, el Gavà va aconseguir el bitllet en una tanda de penals emocionant viscuda al Municipal de la Bòbila.

Per a l'estrena lliguera, la visita de l'Hèrcules suposa una pedra de toc per a l'equip de Juanma Pons, ja que el conjunt alacantí va quedar la temporada passada a la tercera posició i va ser eliminat a mans del Cadis a l'última eliminatòria de playoff.

Notícies relacionades

Al conjunt blaugrana, el principal objectiu és aconseguir la permanència i per a això no tindrà un inici de lliga fàcil, ja que després de l'Hèrcules, a la segona jornada, li tocarà visitar el camp del Vila-real B.

Més notícies de Gavà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Futbol Gavà