AL COSTAT DE SANTA CATERINA

On s'escalfa la nit

La renovada proposta gastronòmica de Cabaret es complementa amb un espectacle de varietats

cabaret summer menu-11

cabaret summer menu-11

2
Es llegeix en minuts
ALBERTO GONZÁLEZ / Barcelona

L’oferta gastronòmica de la ciutat de Barcelona és tan àmplia que, a l’hora de sortir a sopar, el dilema és saber escollir. El mateix passa amb la cartellera d’espectacles. No obstant, si el que busquem és un sopar espectacle, les opcions es redueixen considerablement, especialment si som exigents quant a la qualitat artística i culinària de la vetllada. Una de les millors propostes de la ciutat es troba al soterrani del The Barcelona Edition, que acaba de ser nomenat Millor Nou Hotel a Espanya del 2019 pels prestigiosos premis de la revista ‘Condé Nast Traveler’.

Número de 'pole dance'.

El 'supper club' amaga el seu Cabaret, amb música en directe els dimecres, d’ambient els dijous i sessions d’electrònica els divendres i dissabtes. Un programa musical que s’entremescla amb actuacions inesperades que transiten des del circ al 'pole dance', passant per la màgia, l’òpera, la dansa i la comèdia. Les actuacions –en les quals els artistes interactuen amb el públic– no només es desenvolupen a l’escenari, sinó que sorgeixen al lloc menys esperat i sorprenen els assistents.

Plat de marisc.

Notícies relacionades

L’espectacle s’acompanya d’una suculenta carta que acaba de ser renovada amb vista a la temporada estival. El xef Sebastián Mazzola ha ideat una carta refinada però poc pretenciosa elaborada a partir de productes de temporada. Alguns dels plats que s’han de tastar són l’original 'panisse' de cigrons amb maionesa de trufa; el carpaccio de peix llimona i el pit de pollastre de corral amb parmentier de patates i múrgoles. Quant a les postres, t’has de deixar sorprendre pel trompe-l’oeil de préssec. Sona simple, però no ho és.

Comensals compartint les postres.

En un local com aquest –fosc i amb altes dosis de sensualitat–, el millor és acompanyar el sopar amb algun dels elaborats combinats que elaboren els seus experts bàrmans. Per a això, Davide Segat, cap de begudes d’Edition Hotels, s’ha inspirat en les ciutats de París, Nova York i Barcelona dels anys 70. El French 54, per exemple, és la versió d’aquest còctel clàssic amb un ‘twist’ de Ruinart, yuzu, sàlvia i lavanda; mentre que el Sant Jordi incorpora ingredients tan catalans com carquinyolis i una rosa vermella. Per degustar-los en un ambient més íntim, res com la zona 'lounge' del restaurant que, amb els seus sostres baixos i les seves parets de vellut negre, conviden a reduir distàncies.

Imatge d’un còctel servit a Cabaret.

Temes:

Restaurants