Shanghai Stories, un xinès de classe mitjana

stories /
La imatge dels restaurants xinesos no sol ser gaire positiva. Són molts anys servint menjar barat en quantitats industrials. Hi ha els lloables i reconeguts esforços per elevar aquesta percepció, com podria ser el Shangai, dels germans Josep Maria i Lluís Kao, però està a un altre nivell. Nivell top. I preu top també. ¿Què poden fer els gurmets amb menys possibilitats? Acudir a algun dels establiments de classe mitjana, i n’hi ha pocs a Barcelona. Un dels últims a arribar a la ciutat és Shanghai Stories (Aribau, 73), del xef Wang Binqing.
El cuiner, que va formar part de l’històric El pato laqueado, proposa plats de Xangai, Pequín, Sichuan i cantonesos. Un local sobri i una cuina de qualitat amb una relació qualitat-quantitat-preu més que notable. Només la carta, amb fotos dels plats, desentona en la idea d’acostar la gastronomia xinesa de qualitat al gran públic.
- Tendències en salut L’ashwagandha, el suplement que conquista dones en la menopausa: «M’ha tret la boirina del cap»
- Estrena televisiva ‘OT 2025’ arriba amb un nou jurat i un programa d’humor
- 53 anys d’història Un tresor fotogràfic, en perill
- Més d’un milió de catalans prenen Diazepam i altres ansiolítics
- La pluja torrencial provoca riuades en diversos municipis
- Nova etapa L’emotiu comiat de Ramon Pellicer del ‘TN’ de TV3 després de 23 anys: «Ara assumirem altres responsabilitats»
- Opinió Xarxes socials i salut mental juvenil: entre la visibilització i la banalització
- Futbol / La crònica El Barcelona enlluerna el València en una capsa de sabates
- La contracrònica Suplents que no ho són
- A BALAÍDOS Un penal en el temps afegit frustra la primera victòria del Girona