FIRMA FINS AL 2028

El Girona fitxa el davanter ucraïnès Artem Dovbyk

El club blanc-i-vermell ha invertit 7 milions pel 50% dels drets del futbolista, autor de 29 gols en 39 partits la campanya passada.

El Girona fitxa el davanter ucraïnès Artem Dovbyk

UEFA

1
Es llegeix en minuts

El Girona ja té un nou davanter centre. L’ucraïnès Artem Dovbyk és el nou jugador del club blanc-i-vermell després de firmar un contracte fins al 2028 amb el club català, que després de dies de rumors hauria desemborsat al voltant d’uns set milions d’euros pel 50% dels drets del futbolista.

Dovbyk, de 26 anys i 189 centímetres, recalarà a Montilivi procedent del Dnipro-1 del seu país, amb què el curs passat va celebrar 29 gols en 39 partits. Aquesta temporada ha disputat dos partits de la fase prèvia de la Lliga de Campions, amb un gol en l’eliminatòria contra el Panathinaikos grec. El futbolista ja va participar en l’entrenament matinal i està previst que debuti en l’amistós davant el Lazio a Montlivi, club al qual ha sigut traspassat el seu antecessor al lloc, Taty Castellanos.

Notícies relacionades

S’ha acomiadat del Dnipro-1, on va arribar el 2020 després de jugar a Noruega (Midtjylland i Sonderjyske), amb 54 dianes en 86 partits segons el portal Transfermarkt. Ha sigut el màxim golejador de les dues últimes edicions de la lliga ucraïnesa i és internacional amb la selecció del seu país, amb un balanç de sis gols en 18 partits.

A Montilivi, Dovbyk coincidirà amb el seu company de selecció Viktor Tsygankov, fitxat al gener del Dynamo de Kíiv i un dels grans referents de l’equip de Míchel Sánchez.

Temes:

Futbol Girona FC