DINIZ, TÈCNIC INTERÍ UN ANY

El Brasil anuncia que Ancelotti serà el seu seleccionador el 2024

El Brasil i el seu desig de comptar amb Ancelotti

«M’encanta i em fa il·lusió dirigir al Brasil», va advertir el tècnic italià (abril 2023)

El Brasil anuncia que Ancelotti serà el seu seleccionador el 2024
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Carlo Ancelotti viurà la seva última temporada al Madrid. Passi el que passi, el tècnic italià ja té data de caducitat perquè la Confederació Brasilera de Futbol (CBF) ha anunciat que serà el seu nou seleccionador a l’estiu del 2024 coincidint amb la disputa de la Copa Amèrica.

Tal és la confiança que té la CBF en el fitxatge de l’encara entrenador del Madrid que ha elegit un seleccionador interí durant aquest any. Es tracta de Fernando Diniz, actual entrenador del Fluminense. Però només hi serà un any, segons ha confirmat Ednaldo Rodrigues, el president de la CBF, que ha dipositat el poder del seu projecte esportiu a Ancelotti.

Contracte fins al Mundial 2026

Notícies relacionades

L’italià serà el primer seleccionador estranger en la història de la ‘seleçao’. Debutarà a la Copa Amèrica, que es disputarà a partir del mes de juny del 2024 als Estats Units. I tindrà un contracte que l’uniria al Brasil fins al Mundial 2026, que també acollirà els EUA.

Diniz, mentrestant, compaginarà la seva feina al Fluminense amb el Brasil, que inicia al setembre les eliminatòries per al pròxim Mundial. És una fórmula, la de les dues feines alhora, que ja va fer la CBF amb Vanderlei Luxemburgo (1998) i amb Emerson Leao (2000). Ara es repeteix el 2023 esperant així l’arribada ja definitiva d’Ancelotti.