S’ESTRENARÀ D’ENTRENADOR

Cesc Fàbregas es retira del futbol després de 21 anys de carrera

Cesc Fàbregas es retira del futbol després de 21 anys de carrera

Reuters

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Després de 21 temporades jugant com a professional, ha arribat el moment de penjar les botes...». Així s’ha acomiadat Cesc Fàbregas del futbol. Ho ha fet en un emotiu missatge en les seves xarxes socials, en què ha recordat els seus «primers dies a l’Arenys, el Mataró» abans d’aterrar al Barça, pas previ de l’Arsenal, on es va consagrar sent un dels capitans més joves de la història del club anglès. Després, va tornar al Barça, va tornar a la Premier, però amb la samarreta del Chelsea, abans de provar els últims anys la Lliga francesa amb el Mònaco i acabar al Como italià.

Notícies relacionades

«He aixecat la Copa del Món, dues Eurocopes, ho he guanyat tot a Anglaterra i Espanya i gairebé tots els trofeus europeus», ha escrit l’exmigcampista, que abandona el futbol amb 36 anys. «Ha sigut un viatge impossible d’oblidar. He viscut experiències a què mai vaig pensar, ni en un milió d’anys, que m’acostaria. He après tres idiomes i puc dir que això m’ha fet més compassiu i savi», ha afegit Cesc.

«Un nou repte»

Deixa el futbol i emprèn «un nou repte», com ell mateix ha reconegut. «Soc feliç d’anunciar que creuaré la línia blanca i començaré a entrenar a l’equip B i el Primavera del Como 1907». Deixa el futbol de camp per entrar en l’univers de la banqueta. Aquest és el viatge a què s’enfronta ara Cesc.