NO LI IMPORTARIA DIRIGIR FRANÇA

Zidane, sobre el seu retorn a les banquetes: «Espero dir-me a mi mateix que aviat podré entrenar»

Zidane, sobre el seu retorn a les banquetes: «Espero dir-me a mi mateix que aviat podré entrenar»

@telefoot_TF1

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Zinedine Zidane ja s’ha cansat de mirar el futbol des de la grada. Són ja més de dos anys d’absència. Vol tornar a entrenar. ¿On? No ho sap. O, almenys, el tècnic francès no ho vol dir encara. Madrid, malgrat que Ancelotti encara té un any més de contracte però continua flirtejant amb la temptació que li ve des de la selecció brasilera, o París SG, que segueix sense inquilí a la banqueta, emergeixen com les grans opcions per a ‘Zizou’.

«Espero dir-me a mi mateix que aviat podré entrenar», ha confessat l’extècnic blanc en una entrevista en exclusiva que ha concedit el programa Telefoot del canal francès TF1. S’ha cansat de mirar. ‘Zizou’ vol tornar a manar.

«¿Trobo a faltar l’adrenalina d’alt nivell? Sí, per descomptat. Quan ets fora, ho mires d’una altra manera. Fa 2 anys que no tinc això, però arribarà», ha dit convençut Zidane. Convençut que aviat recuperarà aquesta adrenalina immers en una nova aventura. Dos anys d’atur són ja massa per a ell.

No és habitual que Zidane es prodigui en les seves aparaciones públiques. No descarta cap hipòtesi, fins i tot entrenar el seu propi país, una cosa que no ha fet fins ara perquè la seva carrera com a tècnic es redueix al Reial Madrid Castella (2014-2016) i al Madrid en dues etapes (2016-18 i 2019-21).

«No s’ha de prohibir res»

Notícies relacionades

«No s’ha de prohibir res», ha argumentat el tècnic al ser qüestionat sobre la possibilitat d’asseure’s en una banqueta francesa. I només n’hi ha una de lliure, de moment. La del París SG. «Cal voler i sentir les coses. Sé el que vull i el que no vull», ha revelat Zidane, qui es veu mentalment preparat per al retorn a l’elit.

El tècnic tenia l’opció de la selecció francesa, però la federació va decidir renovar Didier Deschamps, malgrat que va perdre la final del Mundial de Qatar-2022 amb l’Argentina de Messi. Possibilitat, per tant, esfumada. No així amb el Madrid, per molt que Florentino mantingui que Ancelotti complirà l’any de contracte. No així tampoc amb el PSG per molt que aparegui, i amb molta força, la candidatura de Luis Enrique per succeir el destituït Galtier.