HO ANUNCIA EL DIARI ‘L’EQUIPE’

Mbappé comunica al PSG que no renovarà i podria ser venut aquest estiu

Mbappé comunica al PSG que no renovarà i podria ser venut aquest estiu

EFE

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Se’n va anar Messi del París SG. Hi ha dubtes sobre el futur de Neymar. Però qui ho té clar és Kylian Mbappé, l’estrella que s’havia de quedar al Parc dels Prínceps per sostenir el galàctic projecte del club francès. El davanter, segons ha informat el diari ‘L’Equipe’, ha comunicat que no executarà una clàusula que tenia al seu contracte per renovar per una temporada més.

Notícies relacionades

Té contracte fins al 2024 i renuncia a ampliar-lo, per la qual cosa el PSG es pot veure obligat a vendre’l aquest mateix estiu si vol obtenir algun benefici econòmic d’un jugador per qui va invertir el 2017 180 milions d’euros. Si el club parisenc decideix que Mbappé esgoti el seu contracte una temporada més s’exposa que se’n vagi gratis, absolutament gratis, a l’estiu del 2024.

El Madrid, a l’expectativa

Al renunciar al Madrid fa un any, el jugador es va guardar aquesta clàusula per ser l’únic amo del seu destí. Tenia de termini fins al 31 de juliol per comunicar-li les seves intencions, però ja ho ha fet, segons ‘L’Equip’, a l’enviar una carta en la qual li anuncia que no renovarà.