Futbol

Aquesta és la convocatòria de la selecció espanyola de Luis de la Fuente per a la Nations League

Espanya s’enfrontarà a Itàlia en les semifinals de la Nations League el 15 de juny

Aquesta és la convocatòria de la selecció espanyola de Luis de la Fuente per a la Nations League
1
Es llegeix en minuts

Hi havia molta expectació. Després d’agafar el càrrec de la selecció espanyola el desembre passat en substitució de Luis Enrique i presentar la seva primera llista al març, Luis de la Fuente ha donat a conèixer els 26 noms de la seva segona convocatòria per disputar la fase final de la UEFA Nations League. Per mirar de guanyar el campionat per primera vegada, Espanya haurà de superar primer Itàlia en les semifinals del 15 de juny al Twente Stadion. En l’altre costat del quadro, els Països Baixos i Croàcia lluitaran també per un bitllet a la final. Cares noves

En la seva primera ja va apostar per donar entrada a diversos jugadors. De fet, només va repetir 12 futbolistes respecte als que es va emportar l’asturià a Qatar per disputar el Mundial.

Notícies relacionades

Comptant amb baixes importants, com per exemple la de Balde, que es va lesionar en el Barça-Mallorca de la jornada 37 de la Lliga, o la de Pedri, el seleccionador ha apostat per cares noves.

Aquesta és la llista de Luis de la Fuente per a la fase final de la Nations League

Una altra de les novetats és la convocatòria de Le Normand. El central de la Reial Societat va aconseguir la doble nacionalitat al maig i el seleccionador no ha dubtat a trucar-li. I ha recuperat un veterà com Jesús Navas, de 37 anys, per al lateral dret, junt amb Dani Carvajal.

Els 23 elegits per Luis de la Fuente

Porters: Unai Simón (Atlhetic), Kepa (Chelsea), David Raya (Brentford)

Defenses: Carvajal (Reial Madrid), Navas (Sevilla), Laporte (Manchester City), David García (Osasuna), Le Normand (Reial Societat), Jordi Alba (Barcelona), Bernat (PSG)

Centrecampistes: Rodri (Manchester City), Zubimendi (Reial Societat), Fabián (PSG), Merino (Reial Societat), Gavi (Barcelona), Canales (Betis)

Davanters: Morata (Atlètic), Joselu (Espanyol), Rodrigo Moreno (Leeds), Marco Asensio (Reial Madrid), Nico Williams (Athletic), Olmo (Leipzig), Yeremi Pino (Vila-real)

Temes:

UEFA