Futbol

Cancel·lat el Catalunya-Mali de comiat a Bojan per renúncia dels africans

El partit estava previst per al pròxim 8 de juny al Camp d’Esports de Lleida

  • Bojan Krkic deixa el futbol als 32 anys

Cancel·lat el Catalunya-Mali de comiat a Bojan per renúncia dels africans
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El partit amistós entre Catalunya i Mali que s’havia de disputar el 8 de juny a Lleida i que havia de servir com a comiat oficial al terreny de joc a Bojan Krkic s’ha suspès per la renúncia de la federació maliana. «La Federació Catalana de Futbol informa de la suspensió del Catalunya-Mali, per una causa totalment aliena a la voluntat de la institució, al rebre la renúncia de la Federació Maliana a la disputa del partit internacional», va apuntar l’FCF en un comunicat.

El partit estava previst per al pròxim 8 de juny al Camp d’Esports de Lleida. El motiu de la renúncia per part de Mali és «de força major», de moment injustificat, i no ha ofert cap tipus d’explicació al respecte. Amb el deure d’«exigir les responsabilitats oportunes», l’FCF ha posat en mans de la seva assessoria jurídica el cas i demanarà que s’activi la pòlissa de cancel·lació de l’esdeveniment, a fi de rescabalar totes les parts afectades per la suspensió del duel, així com «reparar els danys i salvaguardar l’honor, prestigi, reputació i procediment de la institució».

Notícies relacionades

En aquest sentit, l’FCF exigirà a l’empresa Team Sport Management, amb la qual la federació ha organitzat els últims anys el partit de la selecció catalana, les responsabilitats contractuals corresponents. L’FCF expressa les seves disculpes públiques dirigides a institucions, el Lleida Esportiu, Bojan Krkic, la resta de jugadors, proveïdors, patrocinadors i públic en general.

Com a conseqüència d’això, queda cancel·lat l’acte de recepció oficial al Palau de la Generalitat, programat per al dia d’avui i tots els actes previs al partit. I ben aviat informarà sobre el procés de devolució de l’import de les entrades ja venudes.