DESPRÉS DE CINC ANYS AL JAPÓ

Iniesta deixa el Vissel Kobe, però vol «continuar jugant»

  • Iniesta jugarà un amistós contra el Barça a Tòquio el 6 de juny

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Va marxar emocionat del Vissel Kobe. Andrés Iniesta abandona el Japó, el país on ha estat cinc anys portant el club a cotes que no havia ni imaginat anteriorment, construint una història junts que li ha donat els primers títols de la seva història, a més de participar en la Champions League asiàtica per primera vegada. «Crec que sempre ens havíem imaginat que em retiraria aquí, era el desig de tots», ha argumentat l’excapità del Barcelona, que s’enfrontarà al seu exequip el 6 de juny a Tòquio, acompanyat en la roda de premsa per Hiroshi Mikitani, propietari del Vissel; Anna, la seva dona, i els seus cinc fills.

«Però tinc moltes ganes de continuar jugant i de continuar competint. De vegades, els camins se separen. Les prioritats de l’entrenador són unes altres, les respecto i les assumeixo», ha advertit Iniesta, que va fer 39 anys l’11 de maig. Encara no es veu fora de la gespa, malgrat que les lesions han dificultat aquest inici de temporada. Per això, la decisió, presa «de mutu acord» entre el club japonès i ell de desvincular-se «per buscar una sortida».

Estudiant ofertes

¿On jugarà ara? Ni ho sap encara, pendent d’algunes ofertes que li estan arribant per continuar la seva carrera esportiva després d’haver estat un lustre al Japó, just després d’abandonar el Camp Nou l’estiu del 2018.

«Venir aquí ha sigut una de les millors decisions de la meva vida», ha confessat Iniesta, feliç per haver «viscut moments molt bonics» amb el Vissel. Però no ha ocultat la tristesa que va sentir la temporada passada quan el seu equip va estar en molts moments del curs en zona de descens. Tot i que, al final, es va salvar.

Notícies relacionades

«Em sento amb la il·lusió i amb la capacitat de continuar jugant», ha insistit en diverses ocasions l’encara capità del Vissel Kobe, que s’enfrontarà al Barça el 6 de juny a l’Estadi Olímpic de Tòquio. És un partit amistós entre els dos clubs que han marcat la seva vida, junt amb l’Albacete, on va iniciar la seva carrera sent un nen.

«Em sento molt orgullós d’aquest pas, d’haver ajudat el Vissel a continuar creixent», ha dit emocionat sense parar d’agrair al seu club i a la seva afició aquests cinc anys que han compartit.