CELTA-GIRONA (1-1)

Un punt que no salva el Celta ni fica el Girona en una plaça europea

  • Michel opina que el Girona necessita els tres punts per anar a Europa

Un punt que no salva el Celta ni fica el Girona en una plaça europea

Miguel Riopa / AFP

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Celta es volia salvar d’una vegada, després que la desídia l’hagués acostat al perill, però segueix a prop de les brases. El Girona buscava la victòria que el tornés a la plaça europea i continuarà buscant-la un altre dia. L’empat de Balaídos no va satisfer cap dels dos en les seves respectives pretensions.

Més ambiciós es va mostrar el Celta perquè més gran és la seva necessitat, la de salvar-se, i va trobar el gol amb una dosi de fortuna, després que un xut de Carles Pérez colpegés les cames d’Oriol Romeu i deixés petrificat Gazzaniga, magnífic abans i després.

Al minut de la represa es va notar que Michel havia dit quatre coses als jugadors de l’evident que era l’empitjorament de l’equip respecte al duel amb el Vila-real. L’equip va trobar sortides al setge que li va muntar el Celta, el millor exemple de les quals va ser el robatori de Galán a Tsygankov que va originar el gol. Tsygankov es va redimir davant el seu igual i va forçar el penal de l’empat. Stuani el va transformar en el segon intent. El VAR va manar repetir-lo. 

La meravellosa però inútil parada de Villar en el primer intent es va repetir en l’últim minut amb una espectacular desviació a un gran xut de Joel Roca. 

Fitxa tècnica

Celta: Villar (9); Hugo Mallo (5), Aidoo (6), Unai (5), Galán (7);Veiga (6), Tapia (5), Óscar (5); C. Pérez (8), Larsen (5), Miguel (6). Tècnic: Carlos Carvalhal (6). Canvis: Cervi (6) per Miguel (m. 71); Aspas (s. q.) per Veiga (m. 81); Seferovic (s. q.) per Larsen (m. 81).

Girona: Gazzaniga (9), Arnau (5), Bueno (6), Bernardo (6), Miguel (4); Romeu (6);Yan Couto (5),Tsygankov (5), Martín (5), Valeri (6);Stuani (7). Tècnic: Michel Sánchez (6). Canvis: Artero (6) per I. Martín (m. 34); Callens (7) per Bueno (m. 54); Yangel (6) per Yan Couto (m. 54); Castellanos (s. q.) per Stuani (m. 74); Joel Roca (s. q.) per Valeri (m. 74).

Gols: 1-0 (m. 41), Carles Pérez; 1-1 (m. 59), Stuani (p).

Notícies relacionades

Àrbitre: Mateu Lahoz (6), valencià.