Futbol

El PSG apunta a Mourinho per liderar una revolució a l’equip

El club parisenc prescindirà de Galtier per a la temporada vinent i volt un tècnic amb caràcter per controlar el vestidor

El PSG apunta a Mourinho per liderar una revolució a l’equip
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Lliga francesa encara no l’ha fet fora quan falten quatre jornades i no sembla que el Lens pugui inquietar la celebració del títol del París Saint-Germain, que lidera amb sis punts d’avantatge, malgrat els seus últims revessos. Però el club parisenc té decidida la marxa de l’actual tècnic de l’equip, Christophe Galtier, i cerca un relleu de garanties que lideri el nou projecte.

La intenció del club francès és fer una revolució al vestidor per a la temporada vinent, trobar un líder que impulsi el canvi, i allà és on entra la figura de José Mourinho, actual entrenador de la Roma, segons la informació publicada per RMC Sports, que avança que Luis Campos, conseller esportiu de l’equip que presideix Al Khelaïfi, ja està en negociacions amb el tècnic portuguès.

Les converses de Luis Campos i Jorge Mendes, representant de Mourinho, sembla que ja estan en marxa, segons RMC Sports, un mitjà molt afí a l’actualitat del PSG, amb l’objectiu que succeeixi Galtier a partir de la pròxima temporada. Segons aquestes fonts, l’acord està ben encarrilat, malgrat que l’actual tècnic portuguès té contracte amb la Roma fins al 2024, tot i que amb una clàusula de sortida que permetria alliberar-lo.

Un interès en el temps

L’exentrenador madridista no oculta el seu desig de fitxar pel PSG i deixar la Roma, immersa actualment en les semifinals de l’Europa League. Entre les raons que l’impulsen hi ha el fet que la directiva romana no pot assegurar-los fitxatges importants en el mercat d’estiu per potenciar la plantilla.

Notícies relacionades

Mourinho ja va estar relacionat amb la banqueta del PSG en el passat. Però la raó que li va tancar la porta, el seu fort caràcter, que podia xocar amb el de les estrelles del quadro parisenc, és la mateixa que ara podria obrir-l’hi. La directiva parisenca considera que el vestidor de l’equip francès necessita un fort sotrac i un líder amb caràcter al capdavant de la banqueta després de les inexplicables derrotes que ha patit l’equip, així com dels diferents episodis extraesportius.

Al marge de Mourinho, l’opció principal, el PSG maneja els noms de Julian Nagelsmann i Zinedine Zidane com a principals alternatives per donar relleu a l’entrenador marsellès.