DEBUTA A CORNELLÀ

El Getafe fitxa de nou Bordalás, que debuta contra l’Espanyol, per salvar-se

  • El Getafe acomiada Quique Sánchez Flores després de perdre amb l’Almeria (1-2)

  • La breu etapa de Bordalás a Mestalla, la seva última feina

El Getafe fitxa de nou Bordalás, que debuta contra l’Espanyol, per salvar-se

@GetafeCF

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Quan el Getafe va acomiadar Quique Sánchez Flores, després de la derrota amb l’Almeria, el gran candidat a succeir-lo era José Bordalás. Després d’unes hores d’intenses de negociacions, l’acord s’ha fet oficial un dia abans que l’equip madrileny trepitgi l’estadi de Cornellà-el Prat per enfrontar-se a l’Espanyol. Un duel transcendental per als dos equips. Està en joc la Primera Divisió. Ni més ni menys.

Bordalás torna al Getafe, per la qual cosa el pas de Rubén Reyes, que és el director esportiu del club, pel vestidor ha sigut efímer. Amb prou feines ha estat un dia com a tècnic interí, mentre es tancaven els termes del retorn de Bordalás. «El Getafe Club de Futbol ha arribat a un acord amb José Bordalás perquè es faci càrrec de la banqueta. L’entrenador alacantí torna a la que és casa seva», ha indicat el club en un breu comunicat. 

Notícies relacionades

És la seva segona etapa. Va abandonar el club el maig del 2021 després de completar cinc temporades en què va fer ascendir l’equip a Primera, al qual havia agafat en llocs de descens a Segona. No només això. Bordalás va fer que el Getafe es fiqués a l’Europa League després d’acabar cinquè a la Lliga 2018-19, i després va arribar fins als vuitens de final de la competició.

Penúltim contra antepenúltim

Després del Getafe, Bordalás se’n va anar al València, però només hi va resistir un curs, tot i que va ser subcampió de Copa. No seia en una banqueta des del juny del 2022, quan abandonava Mestalla. Ara respon a la desesperada trucada d’ Ángel Torres, el president del Getafe, que veu com l’equip se li escapava de les mans a Quique fins a situar-se en zona de descens. És l’antepenúltim, amb 31 punts. I l’Espanyol, el seu rival d’aquest diumenge, és el penúltim, amb 28.