FUTBOL

Haaland, lligat al City de Guardiola fins al 2025

Amb la renovació de Guardiola amb el City fins al 2025, la clàusula de sortida de Haaland passa del 2024 al 2025

Haaland, lligat al City de Guardiola fins al 2025

Dpa

2
Es llegeix en minuts

La renovació de Pep Guardiola amb el Manchester City va provocar un canvi en el contracte d’Erling Haaland amb el City. El golejador noruec tenia una clàusula de sortida per la xifra de 200 milions d’euros per al 2024 en el seu contracte. No obstant, després de la renovació del tècnic català amb el club anglès, la clàusula de sortida de Haaland es retarda fins al 2025 , tal com ho havien acordat, segons ha explicat Oriol Doménech al programa ‘Tot Costa’ de Catalunya Ràdio.

Fitxatge d’or

D’aquesta manera, els clubs que vulguin fitxar el gran golejador noruec hauran d’esperar fins al 2025, sempre que paguin 200 milions per Haaland. El futur de l’actual davanter del Manchester City queda lligat a Guardiola almenys fins al 2025.

Haaland va firmar l’estiu passat amb el City fins al 2027, i es convertia així en un dels jugadors més ben pagats del món. Segons va revelar Mike Keegan l’octubre passat, la fitxa d’Erling Haaland amb el City és de 968.396 euros setmanals, per la qual cosa és la més ben pagada de la Premier League. A més, el seu contracte integra una sèrie de bonificacions econòmiques per gols i resultats. Potser és per això que el noruec no para de marcar, entre les bonificacions i el seu estratosfèric contracte s’estima que Haaland cobrarà uns 51 milions d’euros aquesta temporada, una fitxa que molt pocs clubs es poden permetre pagar.

Compte pendent

Notícies relacionades

Haaland és la peça que li faltava al Manchester City per optar al títol de la Champions. Durant les últimes temporades, el club anglès no tenia el perfil d’un ‘nou’ pur com és el noruec. Tot i així, els recursos que va utilitzar Guardiola amb altres jugadors de perfils diferents han portat el City a dominar el futbol anglès, tot i que la Champions és l’espina clavada del City.

Des de l’arribada del tècnic de Santpedor, el Manchester City ha guanyat quatre de les últimes cinc Premiers, una FA Cup, quatre Copes de la Lliga i dues Community Shields. A més, va ser finalista de la Champions a la temporada 2020-21 (en va perdre la final contra el Chelsea) i semifinalista el curs passat.