Futbol

Benzema i Militao fan saltar les alarmes en un febrer exigent per al Madrid

  • Els dos jugadors blancs passaran proves de ressonància magnètica aquest dissabte després de lesionar-se davant el València

Benzema i Militao fan saltar les alarmes en un febrer exigent per al Madrid
2
Es llegeix en minuts

La victòria del Reial Madrid davant el València al Santiago Bernabéu ha sembrat també preocupació en el club blanc. La substitució de Militao en el tram final de la primera meitat i la de Benzema en el minut 15 de la segona part han fet saltar les alarmes a sis dies de començar el Mundial de Clubs. Dos grans pilars de l’equip d’Ancelotti passen per la infermeria amb un calendari més que exigent en les pròximes setmanes.

Militao va patir una lesió muscular a l’abductor després d’un xoc fort amb Samuel Lino. De les dues lesions és la que més preocupa i Ancelotti ja ha confirmat que és baixa per a diumenge contra el Mallorca. Tot i així, les últimes informacions sobre l’abast de la lesió del central indiquen una petita possibilitat que pugui viatjar al Marroc per disputar el Mundial. Aquest dissabte el jugador brasiler se sotmetrà a unes proves de ressonància magnètica que determinaran la durada de la lesió.

Més tranquil·litat amb Benzema

El cas de Karim Benzema és diferent. El davanter francès va sol·licitar el canvi en el minut 60 després de notar certes molèsties en l’execució d’una rematada a porteria que va estar a punt de ser el 3-0. Tanmateix, tot indica que la seva lesió no és de gaire gravetat i també se sotmetrà a proves aquest dissabte per determinar l’abast de la seva lesió: «La seva lesió sembla una cosa molt lleugera. És el que passa quan jugues cada tres dies...», va avançar el tècnic del conjunt blanc, que va aprofitar per carregar contra el calendari. Tot i així, és molt probable que descansi aquest diumenge davant el Mallorca.

Notícies relacionades

Per si no fos suficient, Kroos també va demanar el canvi per molèsties i s’ha de veure com evolucionen durant la setmana, tot i que tot fa indicar que només es tracta de molèsties. Tot i així, el partit no només va deixar males notícies per al conjunt blanc. Tant Tchouaméni com Carvajal van tornar després de la seva lesió i està previst que ho faci també Alaba davant el Mallorca, tal com va afirmar Ancelotti.

La possible absència de Militao, el millor central de què disposa el Reial Madrid en l’actualitat, i la de Benzema, el davanter més fiable dels blancs, preocupen el madridisme davant un calendari amb autèntiques proves de foc: el Mundial de Clubs a la cantonada, l’anada de vuitens de Champions a Anfield, la visita de lliga a El Sadar i el derbi madrileny al llarg d’aquest mes.