Primera entrevista després de la Copa del Món

Leo Messi: «Sabia que Déu em regalaria un Mundial, ho pressentia»

«No m’agrada això que vaig fer, no m’agrada l’‘andá para allá’ i tot això», reconeix l’argentí sobre una de les imatges més repetides del torneig de Qatar

Leo Messi: «Sabia que Déu em regalaria un Mundial, ho pressentia»

Friedemann Vogel / Efe

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

El futbolista argentí Leo Messi va dir que no hi havia millor moment per guanyar la Copa del Món que aquest, al final de la seva carrera professional, en una entrevista una entrevista concedida a l’emissora Urbana FM. «No hi havia millor moment que aquest. Com tampoc hi va haver millor moment que la Copa Amèrica per com es va donar, on es va donar, en el moment que es va donar», va comentar en al·lusió al primer títol aconseguit per l’albiceleste sota la direcció de Lionel Scaloni.

«Si hagués triat un moment perquè es doni el Mundial hauria triat aquest moment també. Gairebé al final de la meva carrera i tancant tot el cercle de la meva etapa com a professional», va explicar l’exblaugrana.

 

En la xerrada, el davanter del PSG va assegurar que sabia que «Déu li regalaria un Mundial», que  pressentia que el tenia guardat per a ell. «L’hi agraeixo tots els dies de la meva vida, no només pels èxits a nivell professional. No em puc queixar de res i no li puc demanar res més. Gràcies a ell ho tinc tot. Soc un agraït», va remarcar.

La selecció argentina de futbol es va proclamar campiona del món el desembre passat a Qatar, després d’imposar-se a França en la tanda de penals després de l’empat 3-3 en els 120 minuts de joc. L’albiceleste va sumar així la seva tercera estrella, després dels dos títols firmats a l’Argentina 1978 i a Mèxic 1986.

 Messi va afirmar que li hauria agradat rebre la Copa del Món de mans de Diego Armando Maradona. «M’hauria agradat que me l’entregués. Si hi hagués sigut, me l’hauria entregat ell. Però si no que tot això, que vegi l’Argentina campió del món, amb el que ell estimava la selecció... Hauria sigut molt maca aquesta foto amb Diego també», va declarar.

«Diego va empènyer des de dalt»

En l’entrevista concedida a l’emissora Urbana Play FM des de la seva casa a París, Messi va dir que Maradona, campió del món el 1986, seleccionador argentí entre el 2008 i el 2010 i mort el 2020, des de dalt estava empenyent perquè l’Albiceleste guanyés el Mundial a Qatar. «Crec que de dalt tant ell (Diego) com molta gent que m’estima i vol el bé per a mi feia força no només per a això, sinó per a tot en general», va dir

Un dels moments més recordats d’aquest Mundial va succeir després del partit davant els Països Baixos en els quarts de final. El partit va marxar a la tanda de penals i la tensió va ser màxima. «No ho vaig pensar, va sortir en el moment. Sí que sabia tot el que havien comentat abans del partit, cosa que ell (Van Gaal) havia comentat. Fins i tot alguns dels meus companys em deien ‘Veus el que va dir’, a propòsit. I bé, quan acaba tot això no m’agrada allò que vaig fer, no m’agrada l’‘andá para allà’ i tot això», va admetre l’argentí. «Un reacciona com reacciona, però no estava gens pensat. Va anar passant. No m’agrada deixar aquesta imatge però són coses que passen també».

«La Copa em cridava»

A més, el ‘10’ de l’albiceleste va rememorar amb carinyo el moment que es va acostar a besar la copa després de recollir la Pilota d’Or del torneig, una escena que es va convertir en una de les més reproduïdes d’aquell 18 de desembre.

Notícies relacionades

«La vaig veure allà. No podia no fer el que vaig fer perquè em deia, la copa em cridava», va dir l’exdavanter del Barcelona, que va etzibar: «Ja està».

«Vine, agafa’m que ara sí que la pots tocar’. Veus que diuen que no la pots tocar, mirar. Ja podia fer tot això. I veia que brillava, que sobresaltava en aquest estadi bonic. No ho vaig pensar i la vaig anar a besar quan li vaig passar pel costat», va concloure Messi.