APOSTA DE JÜRGEN KLOPP

Bajcetic renova pel Liverpool

El futbolista de Vigo, de 18 anys, amplia el seu contracte fins al 2027 després d’haver debutat amb el primer equip

Bajcetic renova pel Liverpool

Tim Keeton / Efe

1
Es llegeix en minuts

Stefan Bajcetic crema etapes futbolístiques amb molta rapidesa. El futbolista nascut a Vigo, de 18 anys, compleix la seva segona temporada al Liverpool. Malgrat la seva joventut, ha debutat ja al primer equip en la Premier i la Champions i ha marcat el seu primer gol, al camp de l’Aston Villa. Disputats 10 partits en el màxim nivell, el club li ha ofert la renovació del contracte. Fill de l’exjugador del Celta Srdjan Bajcetic i que actualment és l’entrenador d’un dels filials de l’entitat gallega, Bajcetic va firmar fins al 2027.

Notícies relacionades

«Estic molt feliç i emocionat de poder continuar jugant per a aquest club», va dir Bajcetic als mitjans oficials del Liverpool. «La meva família i jo estem molt orgullosos de firmar un nou contracte amb aquest club», va afegir, del compromís firmat aquest dijous, el tercer des que va arribar, cosa que prova la seva progressió i la confiança que té hi dipositada Jürgen Klopp, l’entrenador del Liverpool.

Bajcetic va arribar a Liverpool el 2020 després d’haver-se format al planter del Celta. Nascut el 22 d’octubre del 2004, ha sigut internacional espanyol sub-19. El Liverpool el va fitxar en el mercat d’hivern del 2021. «Va ser dur deixar el Celta», va confessar Bajcetic, malgrat que estava a punt de «complir un somni» al recalar al gran club anglès.