Futbol

Dos del Barça i tres del Madrid a la llista de França per al Mundial

Koundé i Dembélé integren la llista de 25 de Deschamps per a la cita de Qatar

Dos del Barça i tres del Madrid a la llista de França per al Mundial

Franck Fife / AFP

1
Es llegeix en minuts

La selecció francesa de futbol ha donat a conèixer la llista de convocats per al Mundial de Qatar. El seleccionador francès Didier Deschamps ha acudit a la televisió pública per anunciar en hora de màxima audiència a l’informatiu de TF-1 la llista de 25 jugadors que intentaran defensar la corona de campió que van conquerir a Rússia fa quatre anys.

Notícies relacionades

Tot just hi ha sorpreses al grup que ha elegit Deschamps, amb la presència dels barcelonistes Ousmane Dembélé i Joules Koundé i també dels madridistes Karim Benzema, Aurelien Tchouaméni i Eduardo Camavinga, un dels principals dubtes que existien, i l’absència del també defensa blanc Ferland Mendy, que apareixia en algunes travesses. En canvi, Raphael Varane, que arrossegava una lesió muscular des d’octubre, s’ha recuperat a temps i estarà en el grup de Qatar.

La llista de Deschamps la formen com a porters: Lloris, Mandanda, Areola; Defenses: Lucas Hernandez, Theo, Kimpembe, Upamecano, Varane, Koundé, Saliba, Pavard, Konaté; Centrecampistes: Rabiot, Camavinga, Fofana, Guendouzi, Tchouaméni; Davanters: Mbappé, Benzema, Giroud, Dembélé, Griezmann, Nkunku, Coman.