Actualitat blanc-i-blava

Un Espanyol que penja d’un fil visita un Atlètic amb l’afició revolta

Un Espanyol que penja d’un fil visita un Atlètic amb l’afició revolta

RCD ESPANYOL

1
Es llegeix en minuts

L’Espanyol és un equip que està acostumat a jugar penjant d’un fil i que busca desesperadament els punts per oxigenar-se i apartar-se de les posicions que condueixen al pou de Segona. Així circula des dels tres primers mesos de la competició.

I segueix immers en la batalla per no descendir i mirant ja no només els seus resultats, sinó els dels rivals, com un sorprenent Sevilla que ja es comença a jugar la vida de la permanència, per exemple aquest diumenge en el tradicional derbi andalús contra el Betis.

La protesta local

L’Espanyol s’hauria d’aprofitar de la crisi de l’Atlètic, amb un Diego Simeone discutit i amb una grada blanc-i-vermella que ha declarat la guerra al seu equip: el Frente Atlético va comunicar que, enutjat per l’eliminació blanc-i-vermella de la Champions i fora també de l’Europa League, no animarà l’equip contra el conjunt català i que només entraran al Metropolitano a la segona part.

Notícies relacionades

«Serà un desafiament triomfar al Metropolitano», va assegurar divendres Diego Martínez, tècnic de l’Espanyol, que almenys comptarà aquest diumenge (14 hores) amb tota la plantilla a excepció dels jugadors lesionats de llarga durada.  

Alineacions probables

Atlètic: Oblak; Molina, Savic, Giménez, Reinildo; Llorente, De Paul, Kondogbia, Carrasco; Griezmann i Morata Espanyol: Lecomte; Óscar Gil, Sergi Gómez, Cabrera, Calero, Brian Oliván; Darder, Vini Souza, Expósito; Braithwaite, Joselu.Àrbitre: Pulido Santana (canari) Estadi: Metropolitano (14 hores, DAZN)