MANCHESTER CITY - DORTMUND (2-1)

Haaland es transforma en el ‘Cruyff volador’ per rescatar el City

Haaland es transforma en el ‘Cruyff volador’ per rescatar el City

Afp

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El City estava atordit. Era una nit fosca, sense futbol, amb un joc pla, i el Dortmund tenia el control del partit. I molt més encara amb el gol de Bellingham, que certificava el pobre rendiment de l’equip de Guardiola. Però en quatre minuts va canviar tot per dues vies.

La manera més inesperada amb un xut amb la dreta imponent des de fora de l’àrea de Stones, un central camuflat de golejador. I la via més natural. Amb Haaland disfressat de Haaland, transformant-se en la figura del ‘Cruyff volador’. Una bogeria de gol. En quatre minuts, el City va guanyar un partit que tenia més que perdut. 

Tot i que tot quedés sota l’impacte d’aquest vol supersònic del davanter noruec. La centrada, amb l’exterior del peu, de Cancelo va exercir de pròleg per a l’enlluernadora aparició de Haaland, cansat de topar amb la defensa del seu antic equip, el Dortmund. Ells, millor que ningú, sabien que no necessitava ni una ocasió per demostrar qui és. Un dels millors nous del món, per no dir el millor.

Notícies relacionades

La pilota va volar capritxosa des del flanc esquerre del City mentre la bèstia s’impulsava com si fos un avió. Va tenir, a més, l’elasticitat necessària per sostenir-se en l’aire abans de connectar amb la pilota de forma tan acrobàtica que la bellesa del gol serà recordada durant generacions i generacions. El gol de Cruyff firmat per un noruec. 

I el Dortmund va tornar a Alemanya sense saber el que havia ocorregut. Va dominar el partit fins que Stones va obrir la porta i Haaland, en el seu primer xut a porteria, certifiqués la seva condició de golejador sublim.

La fitxa del Manchester City - Dortmund (2-1)