GIRONA-GETAFE, DILLUNS, 22 H.

Michel confia en l’ajuda de Montilivi per sumar els primers tres punts

«Volem quedar-nos molt temps a Primera», diu el tècnic en la reaparició del Girona davant el seu públic contra un Getafe que serà un rival directe per la permanència 

Michel confia en l’ajuda de Montilivi per sumar els primers tres punts

GIRONA FC

1
Es llegeix en minuts

Tornen els aficionats del Girona a Montilivi. Tornen amb l’equip instal·lat a Primera, rememorant l’època gloriosa que va acabar el 12 de maig del 2019. El conjunt blanc-i-vermell reapareix al seu estadi per rebre el Getafe (dilluns, 22 h.), un dels equips que serà rival directe en el propòsit de la salvació.

«Volem quedar-nos molt temps a Primera», va dir Michel Sánchez, que va apel·lar a l’afició que doni un cop de mà per aconseguir la permanència: «Jugar a Montilivi ens ha de donar un plus».

El primer pas, naturalment, l’hauran de fer els jugadors i l’entrenador, que està pendent de saber si podrà alinear Reinier Jesús, pendent del trànsfer internacional, i Bernardo i Arnau, que tenien molèsties. Martín, Ibrahima i Borja García estan lesionats. El Getafe no podrà comptar amb Damián Suárez, Luis Milla ni Omar Alderete. 

«Volem tenir la possessió i ser un equip que sotmeti el rival, que sigui protagonista, però el Getafe és un equip molt difícil de fer-li mal i de crear-li ocasions de gol. Haurem de tenir molta paciència», va insistir Michel, que va parlar sobre els nous fitxatges rebuts: «Javi Hernández pot jugar de lateral esquerre en línia de quatre, de carriler i de central. Reinier és un noi jove, per qui el Reial Madrid va pagar molts diners en el seu moment. Ha estat dues temporades al Borussia i és el moment que faci un pas endavant. Nosaltres li donarem les condicions perquè així sigui».

Més reforços

Notícies relacionades

Són els dos últims dels vuit reforços tancats per Quique Cárcel, el director esportiu del Girona. A Mestalla van ser titulars Yan Couto, David López, Rodrigo Riquelme i Taty Castellanos, i Miguel Gutiérrez i Yangel Herrera van sortir des de la banqueta. El club espera concretar les arribades d’un o dos porters, un centrecampista defensiu i un davanter.

A les files d’un Getafe també molt reforçat, hi destaca la figura de Cristian Portugués ‘Portu’, un dels futbolistes que evoca els anteriors temps a Primera i que no ha tornat a Montivili des que fos fitxat per la Reial Societat per 10 milions d’euros el 2019.

Temes:

Girona FC