1
Joan Domènech

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

Un assaig de Champions afrontava el Girona i el tercer classificat de la Serie A de la temporada passada i l’onze blanc-i-vermell va aguantar el tipus fins que van aguantar les forces davant un Nàpols més avançat en la seva preparació i que va renovar pràcticament tot l’equip a la segona meitat (excepte Meret, el porter) per imposar-se al camp i al marcador, que va anotar dos gols en els últims 20 minuts (3-1).

Fins al declivi físic, i la mala notícia de la lesió d’Aleix Garcia gairebé en el xiulet final, el Girona va poder compensar la desgràcia d’un autogol de David López (m. 27) en el seu debut com a titular (va exercir de central entre Bueno i Juanpe) amb l’instint de Taty Castellanos, que va deixar constància de la seva capacitat golejadora per ampliar la producció habitual de Cristhian Stuani. En la seva segona aparició va marcar el seu segon gol (m. 54), a l’aprofitar una magnífica passada de Saiz que el va deixar sol davant el porter. Yan Couto va rematar poc després al pal. Rodrigo Riquelme també es va estrenar en l’onze inicial a les files gironines, a diferència de l’últim fitxatge, Yangel Herrera.

L’equilibri es va trencar en un instant. En tot just dos minuts, amb un xut creuat de Petagna i un discutible penal transformat per Kvaratskhelia.

Míchel va presentar aquesta alineació: Juan Carlos; Bueno, David López, Juanpe; Arnau, Terrats, Aleix, Valery; Ureña, Riquelme; Stuani. En el descans van entrar Couto, Sainz i Castellanos. També van jugar Joel Roca, Àlex Sala i Pau Víctor.