Futbol femení

Jennifer Hermoso, baixa a la selecció per a l’Eurocopa per una lesió de genoll

La davantera del Barça abandona la concentració de la selecció nacional després de l’esquinç al lligament lateral intern del genoll dret

Jennifer Hermoso, baixa a la selecció per a l’Eurocopa per una lesió de genoll
1
Es llegeix en minuts

La davantera del FC Barcelona Jennifer Hermoso no podrà jugar la pròxima Eurocopa d’Anglaterra amb la selecció espanyola per una lesió al genoll dret que ha fet que hagi hagut d’abandonar la concentració del combinat nacional a la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid).

«La futbolista abandona la disciplina de l’equip nacional després de diagnosticar-se-li un esquinç grau dos del lligament lateral intern del genoll dret. El seleccionador nacional, Jorge Vilda, comunicarà la jugadora que s’incorpora a l’equip en les pròximes hores», va indicar la selecció al portal ‘sefutbol.com’.

Notícies relacionades

La madrilenya, un de les tres capitanes de l’equip amb Alexia Putellas i Irene Paredes, té molèsties al genoll des de finals de maig i ja no va poder participar a la final a quatre de la Copa de la Reina.

Jorge Vilda l’havia convocat amb l’esperança de poder recuperar-la, ja que és una jugadora clau en el seu entramat ofensiu i amb molta experiència, però la davantera va haver de deixar la concentració després de no haver pogut participar en cap de les dues sessions d’entrenament.

Temes:

Jenni Hermoso