Entrevista a ‘L’Équipe’

Kheira Hamraoui: «El tema d’Abidal no té a veure amb la meva agressió»

La futbolista del PSG trenca el silenci i assegura que va témer per la seva vida quan va ser brutalment colpejada

Kheira Hamraoui: «El tema d’Abidal no té a veure amb la meva agressió»

AFP

1
Es llegeix en minuts
Enric Bonet

La futbolista francesa Kheira Hamraoui, brutalment atacada i colpejada amb una barra de ferro als afores de París el novembre del 2021, ha trencat el silenci en una entrevista que publica aquest dimecres el diari ‘L’Équipe’. L’exblaugrana i encara jugadora del PSG assegura al diari esportiu: «Vaig patir un atac d’una violència increïble per part de dos encaputxats».

«Vaig pensar que em quedaria allà. Cridava de dolor. Vaig mirar de protegir-me tant com vaig poder. En guardo un record molt dolorós. Estava demacrada, perduda, confosa i desconcertada pels esdeveniments. Em va costar diversos dies recuperar-me i després em vaig veure atrapada en una tempesta mediàtica», afegeix la jugadora, el futur esportiu de la qual amb el PSG està compromès. Hamraouri afegeix a ‘L’Équipe’ que va ser una veritable emboscada. «M’esperaven darrere d’un camió. ¿Qui els va passar la informació?».

L’afició

En l’entrevista, Hamraoui també lamenta el comportament sofert per una part de l’afició del PSG. «Vaig sentir càntics hostils i insults. Estava sorpresa i espantada per la reacció de la grada. A l’acabar el partit em vaig esfondrar», explica sobre el seu retorn al terreny de joc després de l’agressió.

Notícies relacionades

En un primer moment es va acusar de l’atac la seva companya Aminata Diallo per una qüestió de gelosia esportiva, tot i que després va ser exculpada per la policia. «L’únic que sé és que vaig ser víctima d’un terrible atac. Que cada un es quedi al seu lloc. No soc ni jutge, ni investigadora, ni fiscal. Confio que els tribunals aportin llum sobre aquest cas. S’han explorat moltes vies. Aquest és el paper dels investigadors», explica al diari francès.

Més endavant el cas encara es va enredar més quan va sortir a la llum una relació amb l’exfutbolista Éric Abidal, quan tots dos estaven a Barcelona. I, a continuació, es va sospitar de la dona de l’exjugador. «Vaig demanar una mica de decència en intimitat i vida privada. El tema d’Éric Abidal no té res a veure amb l’agressió vaig patir.  La investigació evoluciona. La veritat sortirà a la llum».