Incorporació blanca

Tchouaméni, presentat com a jugador del Madrid

El futbolista francès, de 22 anys, ha fitxat per sis temporades

Tchouaméni, presentat com a jugador del Madrid

REAL MADRID

1
Es llegeix en minuts

Aurélien Tchouaméni, centrecampista francès de 22 anys, va superar aquest dimarts el reconeixement mèdic previ a la seva presentació com a nou jugador del Reial Madrid i la firma del contracte que l’uneix al club blanc per les sis pròximes temporades. A continuació va ser presentat com a futbolista blanc a les instal·lacions del club a Valdebebas.

Notícies relacionades

Tchouaméni va viatjar a Madrid després de disputar quatre partits de la Lliga de Nacions amb França, després de l’acord arribat pel Reial Madrid amb el Mònaco en una operació que es va tancar en una quantitat de 80 milions d’euros més incentius.

El centrecampista francès va acudir durant el matí a l’hospital universitari Sanitas La Moraleja de Madrid, on va superar el pertinent reconeixement mèdic junt amb els metges del Reial Madrid, que van certificar el bon estat del jove jugador, com va difondre el Reial Madrid a través d’un comunicat. A continuació es va dirigir a la ciutat esportiva del Reial Madrid junt amb el president, Florentino Pérez, per ser presentat com a nou jugador.